Kate Havnevik

Arrangementsinformasjon
Default file 1501240378

Kate Havnevik Spiller et intimt semi akustisk sett av sine låter fra de siste tre soloplatene, samt nytt materiale. Med seg har hun Harpreet Bansal på fiolin, Adrian Myhr på kontrabass og Gunhild Hjermundrud på vibrafon og perk

Kate er en norsk sanger,låtskriver og komponist fra Oslo. Hennes debutalbum, Melankton ble utgitt i mars 2006. Hennes første singel var «Unlike Me», med en undervanns-video som vant en bransjepris i USA. Deretter ble albumet plukket opp av Universal Republic USA for offisiell utgivelse i USA og Canada i mars 2007. Havneviks musikk har vært brukt i TV-serier, 10 låter i Greys Anatomy, og diverse låter i The OC, Injustice The commander in chief og The West Wing.

Havnevik ga ut sin andre plate You i 2012 gjennom en crowdfunding-kampanje via PledgeMusic.com. Etter et par år med filmmusikk-jobber, bla. skrev og orkestrerte Havnevik syv låter til filmen Mormor og de åtte ungene, som kom ut i 2013, og annen komposisjon (blant annet barne-operaen L.O.V.E). Havnevik ga ut samleplaten Residue i mars 2014, en samling låter som ikke var utgitt, variasjoner og demoer av låter og remixer. Havneviks tredje soloplate & i kom ut mars 2015, med nok en crowdfunding-kampanje via plattformen Pledge Music. Kates video for singelen Falling ble nominert til Nordic Music video Awards i 2015 .
 
Hun har tidligere samarbeidet med Röyksopp, som vokalist på sangene «Only This Moment» og «Circuit Breaker» fra albumet The Understanding. Hun er også med på live-EP-en Röyksopp's Night Out, som ble tatt opp under en konsert på Rockefeller i november 2005. Havnevik var også vokalist på Røyksopps turné til Japan og Tyskland i 2006, i forbindelse med lanseringen av The Understanding.
 

herrnilsen
katehavnevik

Restriksjoner

Aldersgrense 20 år.
Kun 60 sitteplasser, resten ståplasser.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.